Z predajne ukradol dámsky kabát. Sprenevera. Zlodej si z bytu odniesol bohatý lup.

28.10.2011 Celý región

Z predajne ukradol dámsky kabát:
Včera dopoludnia na políciu osobne oznámila 43 ročná žena, bytom Prešov, Ulica Magurská krádež kabáta. Neznámy páchateľ dňa 25.10.2011 v poobedňajších hodinách v jednej z prešovských predajní na Ulici Vihorlatskej využil nepozornosť obsluhy a z vešiaka v strede predajni odcudzil tri štvrťový dámsky kabát, veľkosti S. Spoločnosti s prevádzkou v Prešove a sídlom v Bratislave spôsobil škodu krádežou vo výške takmer 600,- EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Sprenevera:
Humenskí policajti včera vzniesli obvinenie 65 ročnému mužovi, bytom Humenné, Ulica Laborecká za prečin sprenevery. Vyšetrovaním bolo zistené, že obvinený muž v období od 16.11.2010 do 30.01.2011 vybral z bankového účtu, pobočka Humenné, ako aj prostredníctvom platobnej karty, ktorého majiteľom bol nebohý muž, ktorý dňa 16.11.2010 na základe splnomocnenia overeného notárom splnomocnil svojho brata - obvineného muža z Humenného, spravovať jeho účet na zastupovanie pred bankou v celkovej výške 3 400,-EUR. Pričom sumu vo výške cca 900,-EUR použil na náklady spojené z umiestnením poškodeného v dome sociálnych služieb v obci Rokytov pri Humennom a na náklady spojené s pohrebom nebohého. Peniaze v hodnote najmenej 2.500,-EUR použil obvinený muž pre vlastnú potrebu.

Zlodej si z bytu odniesol bohatý lup:
Včera vo večerných hodinách na políciu osobne oznámila 48 ročná Popradčanka, krádež šperkov z bytu. Doposiaľ neznámy páchateľ včera v čase od 06.30 hod. do 16.15 hod. v Poprade na Ulici 1. Mája vošiel do bytu. Z obývačky z dreveného indiánskeho bubna ukradol plechovú uzamknutú pokladničku tmavo zelenej farby, v ktorej sa nachádzali cestovné pasy a rôzne šperky, retiazky, prstene, náramky a náušnice z bieleho a žltého kovu. Taktiež páchateľ ukradol doklady k bežnému účtu s PIN kódom, doklady od 2 ks vkladných knižiek a notebook. Majiteľke odcudzených vecí spôsobil škodu krádežou vo výške takmer 1.450,- EUR. Popradskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody a prečin krádeže.
 

Vyberte región